2022

Bornse Haring Party 2022

RECORDBEDRAG VAN 20.000 EURO NAAR GOEDE DOELEN

De negende editie van de Bornse Haring Party leverde donderdag een recordbedrag van liefst 20.000 euro voor goede doelen op. De Stichting Hospice Borne kan 17.5000 euro tegemoet zien, de Stichting Kinderlach Twente krijgt een donatie van 2.500 euro.

 

Dat was het fraaie resultaat van een zeer geslaagde haringparty, die voor het eerst werd gehouden op het podium van het Openluchttheater van Hertme. Ruim 350 gasten genoten er van een flinke dosis zon en een zo mogelijk nog grotere dosis aan gezelligheid.

 

House of Snobs
Uiteindelijk ging het na de intro’s van bestuurslid John Mentink en burgemeester Jan Pierik natuurlijk allemaal wel om de opbrengst van het veertig haringen tellende eerste vaatje Hollandse Nieuwe. Dat ging voor liefst 12.500 euro naar House of Snobs uit Enschede, dat werd vertegenwoordigd door de uit Zenderen afkomstige Calvin Kuipers. Met de biedingen tussendoor kwam de schenking uit op het prachtige totaal van 20.000 euro.
De veiling werd geleid door spreekstalmeester Rob Munsterhuis en zijn secondant Hardy Ellenbroek.

 

Zoals gebruikelijk werd ook de Zilveren Haring uitgereikt aan personen of organisaties die zich zeer verdienstelijk maken voor de Bornse gemeenschap. Dit keer werden er zelfs vier opgespeld. Behalve Jan Matel kregen ook de vertrekkende bestuursleden Jan Groothuys, John Mentink en Henk Oosterveld er een.

 

 

    

Foto's © Willem Pfeiffer

 

Voor de foto's van het evenement kun je naar:

FACEBOOK
BORNE BOEIT