2019

Ook de achtse editie van de Bornse Haringparty, op een mooie woensdag in juni bij theehuis De Karmeliet in Zenderen, werd een groot succes. 

De afdeling Borne/Hertme/Zenderen van De Zonnebloem en de Stichting Belevingstheater Oorlogstijd en Bevrijding in Borne kunnen beide een bedrag van 7.000 tegemoet zien als resultaat van de achtste editie van de Borne Haringparty.

Bij Theehuis De Karmeliet in Zenderen ging het geveilde eerste vaatje Hollandse Nieuwe woensdag voor een bedrag van 8.000 euro naar de combinatie van Aquamar Vastgoed en bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld.

De veiling werd geleid door veilingmeester Rob Munsterhuis en presentator Dennis Wilt. Ze werden bijgestaan door motorcoureur Mirjam Pol als ambassadeur van de Zonnebloem en de in legertenue gehulde Jan Matel en Herman Ellenbroek als vertegenwoordigers van de dit jaar in het leven geroepen stichting Belevingstheater Oorlogstijd en Bevrijding in Borne.

Na het officiële gedeelte zorgden twee sponsors nog voor mooie extra verrassingen. Henri Zomer van Henzom Keukens bood dertig leden van De Zonnebloem een meergangendiner aan in zijn showroom aan de Oonksweg. Marcel Bergboer, dirigent van de Bornse Harmonie, doneert voor de negende editie van de Bornse Haringparty in 2020 alvast een aantal vaten van het op zijn initiatief gebrouwen Spanjaardbier.

Iedereen bedankt voor uw bezoek en uw gulle bijdragen aan de prima sfeer en niet te vergeten de goede doelen.

Graag tot volgend jaar!

 

 

 

Bekijk meer foto's op onze Facebookpagina

Foto’s © Merlin Mulder www.madebymerlin.com